top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvergerdavanwijck

Een zolder wordt slaapkamer-dressing-badkamer (in uitvoering)

Een zeer ruime zolderverdieping was in gebruik maar behoorlijk afgeleefd en verouderd. De ruimte werd niet optimaal gebruikt. Na een grondige opmeting en analyse, werden de functies beter toegepast en kreeg de zolder een complete make-over. Op plan en vooral door de 3D simulatie zagen de bewoners hoe ruim alles was en hoe de logische indeling nl. badkamer-dressing-slaapkamer een meerwaarde betekende voor de bovenverdieping.

De ruimte werd volledig gestript. Onder het dak, tegen de voorgevel en gemeenschappelijke zijmuren werd extra isolatie gestoken, alle technische leidingen (elektriciteit, verwarming en sanitair) werden vervangen, stevige gyprocwanden (met OSB erachter) werden geplaatst. Over de totale oppervlakte werd gelaagd eiken parket voorzien, zo lijkt de ruimte nog groter en is er meer eenheid.

De materialen in de badkamer zijn neutraal wit: witte volkern voor het tablet en de bekleding rond het bad. Maar voor de douchenis wilden de bewoners een fel rode tegel (sienna rood van Mosa met lichtgrijze voeg).

Door het maatwerk van de kasten wordt alle ruimte benut en ontstaat er een grote dressing voor hem en haar.

De oplevering wordt in het voorjaar verwacht.


Bekijk meer op Ineterieurprojecten DeOl

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page