top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvergerdavanwijck

Renovatie van een badkamer

De badkamer bevond zich in een ruime kamer maar was afgeleefd. Er was ook geen eenheid in de materialen, er stond nog een oude kaskachel in de hoek, het toilet stond naast het raam...

De ruimte werd volledig gestript, het toilet werd een aparte ruimte, de douche werd ruimer, en nog steeds een zalig bad mét een uitzicht naar buiten. De wastafel die ze al enkele jaren hadden ‘staan’ werd eindelijk gebruikt en mee geïntegreerd. Een functionele zitbank geeft ook extra bergruimte.

De badkamer is nu een comfortabele plek. Door de renovatie is de ruimte veel luchtiger, maar ook gezellig geworden. De kleuren en materialen dragen bij aan een rustige sfeer, terwijl de aandacht voor details een luxueuze uitstraling geven.De gekozen materialen zijn degelijk en waterbestendig. De vloerbekleding is vast tapijt van geweven gerecycleerd vinyl (en daardoor ook antislip) van Bolon, de keramische wandtegels zijn van Mosa, het materiaal voor het maatmeubilair is watervaste multiplex bekleed met berkenfineer of mat wit laminaat.

Voor meer bekijk op Interieurprojecten ElMi.34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page